Achitare și Livrare

Achitarea:

- Achitarea in numerar
Curierul va livra comanda la adresa și timpul convenit cu dvs. Plata este acceptată în lei, conform prețurilor de pe site.

- Achitarea prin transfer
Pentru achitarea prin transfer, după ce se face comanda, persoanelor juridice li se va trimite bonul de plata. Pentru aceasta, trimite-ți datele fiscale și bancare ale companiei dvs. pe adresa de email: koodifood@gmail.com

Livrarea:

- Livrarea în raza orașului Chișinău
Livrarea produselor în raza orașului Chișinău se efectuează gratuit în cazul în care valoarea minimă a  comenzii este de 400 lei.
Pentru comenzile cu valoare mai mică de 400 lei, costul transportului este 65lei.

Comanda va fi livrata  între 1 si 3 zile de la plasare.

Termeni și condiții confidențialitate

În conformitate cu legea № 133/2011 privind protecţia datelor cu caracter personal, site-ul koodifood.com se obligă să utilizeze datele personale, pe care le indicaţi, doar cu respectarea nivelului necesar de securitate şi doar în scopurile indicate.
Site-ul koodifood.com nu are acces respectiv, nu păstrează informații confidențiale legate de Cardurile bancare ale participanţilor.

Condiții de rambursare

Conform deciziei în legislația Republicii Moldova cumpărătorul are dreptul de a reveni sau înlocuirea produsului, în cazul în care nu este menționat în Anexa № 2 la Hotărârea Guvernului № 1465 din 08 decembrie 2003, pot se scrie o declarație care să indice motivele adresate directorului companiei Bakkour Food S.R.L,  Bakkour Rashid, mun. Chișinău, bd. Mircea cel Bătrîn 26/1, 57.

Dacă apar întrebări, managerii noștri sunt mereu gata să vă răspundă. Vă rugăm să ne contactați.